Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Vítá vás Thajsko

Thajsko, turistická perla Asie, jedna z nejoblíbenějších letních destinací. Na dovolené v Thajsku Vás čekají nádherné bílé písčité pláže, azurové moře, životem překypující města, rušná letoviska či husté džungle. Mezi nejznámější a nejkrásnější destinace patří Pattaya, Phuket, Ko-Samui či Krabi. V hlavním městě Bangkoku, který se nachází ve středu země, můžete navštívit mnoho různých trhů a historických památek.

Thajci jsou laskaví a přátelští k cizincům. Ani v neskutečně přeplněných ulicích thajského Bangkoku se návštěvníci nemusí bát zeptat kohokoliv na cestu. V celém Thajsku panuje ovzduší míru a tolerance, což možná souvisí s tím, že přes 90 procent populace vyznává buddhismus.

Chcete-li zjistit více informací o dovolené v Thajsku, či rozmanitosti a krásách Thajska, jste na správné stránce. V pravidelných intervalech zde naleznete nové články o zajímavostech země, včetně nabídky zájezdů do atraktivních destinací. Nechť vám tento web dobře poslouží v poznávání krás Thajska.

Články o Thajsku:

Sangkhlaburi je zapomenuté městečko u barmských hranic

Sangkhlaburi je zapomenuté městečko u barmských hranic

10.06.2019 Vendula Vrablová

Zhruba 224 km západně od Kanchanaburi, hlavního město stejnojmenné provincie, leží malé zapomenuté městečko Sangkhlaburi. Díky své poloze se tady můžete potkat s pořádnou kulturní a etnickou směsicí. V místě totiž žijí jak Barmánci, tak Karenové a Monové.

Celý článek »

Kmen Karen: ženy s dlouhými hrdly návštěvníky Thajska fascinují

Kmen Karen: ženy s dlouhými hrdly návštěvníky Thajska fascinují

21.05.2019 Vendula Vrablová

Jednou z povinností každého turisty, který zavítá do Thajska anebo Barmy, je návštěva vesnice domorodého kmene Karen. Populace kmene čítá asi 353 000 členů, kteří pocházejí původně z Barmy (Myanmaru). 

Celý článek »

Národní park Khao Yai je jeden z nejcennějších přírodních celků Asie

Národní park Khao Yai je jeden z nejcennějších přírodních celků Asie

24.04.2019 Vendula Vrablová

Thajsko je jedinou zemí, která nikdy nebyla kolonií jiného státu. Hned na první pohled vás upoutá její nezměrná energie, stejně jako maximální soulad s přírodou. Pokud patříte mezi milovníky národních parků a přírodních památek, nenechte si ujít návštěvu parku Khao Yai, který patří mezi nejcennější přírodní celky Asie.

Celý článek »

« Novější články