Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

3 thajské klenoty, které turisté ještě neobjevili

Přidáno: 01.02.2018 | Autor: Vendula Vrablová

3 thajské klenoty, které turisté ještě neobjevili

Thajsko je zemí okouzlujících pláží, panenské přírody, přátelských obyvatel, ale i pozoruhodných přírodních, kulturních a architektonických skvostů a netradičních zážitků. Vycestovat sem už můžete prakticky „za hubičku“.

Proto se není čemu divit, že tahle země patří na přední příčky oblíbenosti. A to může některé cestovatele odradit. Pokud toužíte poznat místa, která zůstávají masové turistice skryta, máme pro vás 3 tipy.

Komplex Sukhothai

Lákají vás památky, buddhistické chrámy a asijská kultura? Vyhněte se davům, nekonečným frontám a vydejte se k historickému komplexu Sukhothai. Pohodlně se sem dostanete z Chiang Mai nebo hlavního města Bangkoku. Historický park je rozdělený na tři části, přičemž v každé z nich se platí vstupné zvlášť. Odměnou vám bude božský klid a minimum turistů.

Přečtěte si také: Národní park Sai Yok: vodopády, jeskyně a železnice smrti 

Ostrov Koh Lanta

Nechcete se o místo na pláži přetahovat s desítkami turistů? Vydejte se na ostrov Koh Lanta, kde na vás čeká jedenáct pláží s bílým pískem, strukturou připomínající mouku, plážové bary, bungalovy přímo u moře a jedinečný klid.

Ten ocení nejen rodiny s dětmi, ale i zamilované páry, které preferují minimum turistů a hlučných nočních klubů. Jakmile vás přestane povalování na pláži bavit, vydejte se do Starého města na prohlídku zdejších památek s nádechem tradiční čínské kultury.

Ostrov Koh Kood

A u thajských ostrovů ještě chvíli zůstaneme. Noční život, nákupy a obří turistické resorty nejsou nic pro vás? Vzhůru na ostrov Koh Kood, kde si budete připadat jako opravdoví Robinsoni. Všudypřítomný klid, minimum turistů a absence obřích výletních lodí i bankomatů dělají z tohoto ostrova oázu klidu a pohody. 

Komentáře