Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Velké povodně zasáhly Thajsko

Přidáno: 24.10.2011 | Autor: Redakce

Velké povodně zasáhly Thajsko

Thajsko letos zasáhly největší povodně v Thajsku za posledních 50 let. Povodně Thajsko byly pro média velmi šťavnatým úlovkem a bohužel o situaci v Thajsku neinformovali plně objektivně. Situace byla na mnoha místech špatná a voda vystoupala na svá padesátiletá maxima, ale turistická centra zůstala poměrně ochráněna. Média se chytila hlavně poničení továren velkých výrobců pevných disků.

Díky negativním zprávám však máme jako turisté nyní velkou výhodu. Ceny zájezdů šly velmi dolů a zájezd do Thajska nyní pořídíte velmi levně. To vše díky negativním zprávám médií, které mají obrovskou moc. Sami se například můžete přesvědčit v článcích Thajsko po povodních nebo Nejnovější informace o cestě do Thajska po letošních povodních.

Cena produktů z poničených továren jde nahoru, ale zájezd do Thajska nyní vyjde velmi výhodně. Zkuste tedy například pobyt v Thajsku na Silvestra a užijte si letos exotický silvestr v Thajsku.

Komentáře