Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Thajsko jinak: zavítejte v Bangkoku do safari!

Přidáno: 18.08.2016 | Autor: Petra Malá

Thajsko jinak: zavítejte v Bangkoku do safari!

Do Thajska se jezdí na pláže nebo na poznávačky. V Bangkoku nás obvykle zajímá Baiyok Tower, Khao San Road nebo Velký palác. Co takhle ale vyrazit si do neobyčejné safari? Krásné dobrodružství nabízí zdejší Safari World!

Safari v Bangkoku je plné neuvěřitelných atrakcí, například:

Safari Park: Projížďka mezi krásnými zvířaty žijícími svým životem zde trvá asi 45 minut, a pokud milujete dokumenty o přírodě, tohle pro vás bude opravdu nádherný zážitek – takový dokument, ale prožitý.

Marine Park: Osm druhů show, tuleni a jiná zvířata předvádějící skvostné kousky. Ať už budete pozorovat jakýkoli druh, vždycky se budete bavit a užívat si.

Eggs World: Vzdělávací centrum v safari nabízí od května 2007 poznávání zvířecího života zajímavou formou. Najdete ho přímo centru Marine Parku. Dozvíte se zde spoustu zajímavých informací formou atraktivních prezentací, videí a informačních tabulek.

Feeding Show: V Safari World můžete pozorovat krmení nejrůznějších druhů zvířat. A to je vždycky zážitek, který je jiný v televizi a naživo.

Orangutan Boxing Show: Orangutani předvádí boxerské kousky a často je to k popukání. Kde jinde to totiž uvidíte? Nemusíte se bát drsných soubojů, na které byste za běžných okolností při normálním boxu neměli žaludek. Je to zkrátka show.

Dolphin Show: Kdo by nemiloval krásné, mrštné a ke všemu inteligentní delfíny? Jejich oddílu můžete zhlédnout show, která nemá obdoby. Můžete se od nich nechat políbit nebo je pohladit!

Bird Show: Pokud vás zajímají ptáci a ptáčci, vydejte se na Bird Show. Na své si tam přijde každý jejich milovník!

Hollywood Cowboy Stunt Show: Nechte se přímo v Bangkoku unést na Divoký západ, kde se spolu střetávají kovbojové a banditi. Podívejte se na některou z nesmiřitelně vedených bitev!

Safari World je otevřen každý den v roce a vždy od deváté ranní do páté večerní. 

Komentáře