Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Thajské oblíbené sporty

Přidáno: 03.08.2009 | Autor: Esotravel

Thajské oblíbené sporty

Nejpopulárnějším diváckým sportem v Thajsku je nepochybně fotbal, hojně sledovaný i v televizi. Pro návštěvníka z ciziny je nejneobvyklejším sportem thajský box (muay thai). Tento zvláštní a agresivní sport kombinujme západní box s východním bojovým uměním. Zápasníci jsou vybaveni boxerskými rukavicemi a vedle nich používají i lokty, kolena a chodidla. Zápasy se konají po celý rok v Bangkoku na stadiónech Lumphini a Ratchadamnoen a o svátcích po celé zemi.

Potápění a golf

Podmínky pro potápění jsou obzvláště dobré kolem Ko Tao a dalších ostrovů, stejně tak dobře se ovšem můžete ponořit pod hladinu v každém větším letovisku, kde jsou k dispozici i kurzy potápění. Pokud to myslíte skutečně vážně, můžete to během pětidenního kurzu dotáhnout ze začátečníka až na potápěče s mezinárodním certifikátem. Pokud dáváte přednost raději pevné půdě pod nohama, zjistíte, že Thajsko v poslední době žije golfem. Obzvlášť dobrým místem je pro golfisty Hua Hin.

Komentáře