Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Klenot s průzračnou vodou nedaleko rušné Pattayi. To je ostrůvek Koh Larn

Přidáno: 23.10.2019 | Autor: Vendula Vrablová

Klenot s průzračnou vodou nedaleko rušné Pattayi. To je ostrůvek Koh Larn

Pokud cestujete do oblíbeného letoviska Pattaya, pak věnujte pár hodin svého drahocenného času také návštěvě malého ostrůvku Koh Larn, který je od rušného letoviska vzdálený pouhých pět kilometrů. Těšit se můžete na průzračně čistou vodu, kterou prohlédnete až do hloubky neuvěřitelných pěti metrů. Zábava pod mořskou hladinou je proto zaručena!

Odpočinek na plážích i ve vlnách

Ostrůvek je díky své poloze častým cílem turistů cestujících na přelidněnou Pattayu. Na ostrově Koh Larn se ale nemusíte oddávat jen sladkému nicnedělání a lenošení na zdejších plážích. Centrální pláž bývá často přeplněná, proto hledejte menší plážičky v jejím okolí. Najdete zde také spoustu základen pro vodní sporty, takže si můžete vyzkoušet třeba parasailing nebo vodní lyžování. Samozřejmě nechybí ani několik potápěcích center, kde vám zapůjčí vybavení a umožní vám ponořit se do světa, který najdete jen pod mořskou hladinou.

Rybáři a milovníci ryb si tady přijdou na své

Zajímavou aktivitou je i rybaření přímo z lodi. Takhle aktivita sice nepatří mezi nejlevnější, vlastnoručně ulovená ryba ale bude chutnat úžasně. Rybu vám hned po očištění a vykuchání připraví k lahodnému obědu nebo lehké večeři. A taková večeře při zapadajícím slunci na rozpáleném písku dojme i toho největšího drsňáka.

Jak se na  Koh Larn dostat?

Většina turistů sem míří ze zmíněného letoviska Pattaya. Ze zdejšího přístavu k ostrůvku vyráží co chvíli menší loďky. Na přesouvání po ostrově pak už budete muset použít vlastní nohy. Pro hůře pohyblivé osoby nebo rodiny s malými dítky jsou tady samozřejmě připravené moto či auto taxíky. Pokud se během dne nestihnete vrátit do Pattay, můžete se na ostrově ubytovat. Počítejte ale s vyššími cenami. Návštěva Koh Larnu je ale něco, co vám zůstane v mysli ještě hodně dlouhou dobu.

 

Komentáře