Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

5 top resortů v Thajsku: Podívejte se, kde se budete mít jako v pohádce!

Přidáno: 12.10.2014 | Autor: redakce

5 top resortů v Thajsku: Podívejte se, kde se budete mít jako v pohádce!
Vlastní pláž, terasa s panoramatickým výhledem, kurzy thajské kuchyně nebo třeba vířivka s vlastní terasou. I v Thajsku existují resorty, které svým luxusem berou dech. Kde leží? Co všechno nabízejí? Na tyto a možná i další otázky vám odpoví náš článek. Vybrali jsme pro vás pět opravdu luxusních resortů. Podívejte se!
 
Chcete si užít opravdu skvostnou dovolenou a nemáte problém sáhnout opravdu hluboko do peněženky? Skvělé! Pak se vám tento výčet možná bude hodit. A rozhodně stojí za to i v okamžiku, kdy se chcete jen pokochat.

Phi Phi Island Village – tak vypadá ekoluxus

Krása souostroví Phi Phi bere dech. Kdo by sem nechtěl vyrazit na pár týdnů na dovolenou. Třeba do luxusního pětihvězdičkového ekoresortu, do kterého se dostanete pouze po vodě. Jiná přístupová cesta sem není – je to tedy ideální místo, pokud si chcete užít opravdu maximální soukromí.
 
Ubytují vás tady do bungalovů z přírodních materiálů, které jsou ukryté v palmovém háji. A slunit se můžete chodit třeba na 800 metrů dlouhou privátní pláž, nebo zůstat na terase a vychutnat si výhody vlastního soukromého bazénu. Některé bungalovy jsou dokonce vybavené luxusní vířivkou a panoramatickým výhledem na moře.

Panviman Ko Chang Resort – luxus mimo civilizaci

Zákaz výstavby na souostroví Ko Chang zrušili teprve před pár lety, už dnes tady ale stojí několik luxusních resortů v čele s resortem Panviman. 
 
Je libo bungalov s přímým vstupem do bazénu? Nebo rovnou bazén s vířivkou? A co byste řekli na romantickou večeři na písečné pláži Klong Prao? Bungalovy jsou postavené v tradičním thajském stylu a servis, který tento resort poskytuje, je rozhodně pětihvězdičkový.

Layana Resort – luxus pouze pro dospělé

Souostroví Ko Lanta, na kterém leží tento resort, tvoří zhruba 50 ostrůvků, na které byla elektřina zavedena až v roce 1998. Dneska byste to ale určitě nepoznali. Pětihvězdičkový ekoresort nabízí maximální dávku luxusu a zázemí v bungalovech přímo na pláži.
 
Případně – chcete-li – zázemí v takzvaném zahradním pavilonu, který leží uprostřed zeleně. Domluvit si tady můžete i kurzy thajské kuchyně. A pozor, během odpočinku vás tu nebude rušit dětský křik – resort totiž ubytovává hosty až od 18 let.

Jamahkiri Spa Resort – luxus na želvím ostrově

Ostrov Ko Tao má přezdívku želví ostrov. Proč? Protože svým tvarem připomíná želví krunýř a protože tu do písku zdejších pláží želvy skutečně kladou svá vajíčka. Kromě želv je tu ale i božský resort, kde vám splní každé přání.
 
Bungalovy resortu Jamahkiri leží na stráni nad zátokou Haad Tien a nabízejí skvostný panoramatický výhled na mořskou hladinu. Unikátní je potom jejich architektura. Tvůrci se inspirovali velkými žulovými kameny, které jsou pro ostrov typické a zakomponovali je i do podoby bungalovů.

Banya Tree Samui – luxus na soukromé pláži

Zdejší vilky také leží ve stráni, také nabízejí panoramatický výhled a jsou vystavěné v thajském stylu. Každá z nich navíc má vlastní velkou terasu s vlastním bazénem. Povečeřet tady můžete přímo na pláži, využít můžete čtyřiadvacetihodinový servis, nebo relaxovat ve vířivce.
 
A pozor – součástí resortu je i uměle vytvořený prales, masážní centrum a bazénový komplex.

Komentáře