Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

4 místa, která musíte v Thajsku navštívit

Přidáno: 13.07.2018 | Autor: Vendula Vrablová

4 místa, která musíte v Thajsku navštívit

Thajsko je hitem, který touží vidět snad každý. Navíc se stává rok od roku dostupnější. A místa jsou tady opravdu krásná. Pojďme se podívat na 4 z nich!

Bangkok jako dokonalý výchozí bod

Jako první zamiřte do Bangkoku – hlavního města země. To vám nabídne celou řadu kontrastů. Nevynechejte návštěvu památek (např. buddhistický chrám Wat Arun, který pochází z počátku devatenáctého století nebo chrám Wat Pho, který je považován za jeden z nejstarších ve městě). Za zmínku jistě stojí také Velký palác, který více než 150 let sloužil jako sídlo králů.

Pattaya pro milovníky nočního života

Město, které nespí – i tak se přezdívá Pattaye. Lidé se obvykle dělí na dvě skupiny – na ty, kteří jí milují a nedají na ni dopustit a na ty, které příliš nezaujala. Pokud ale milujete noční život, výborné drinky a nikdy nekončící party (třeba i ty na plážích), Pattayu prostě nesmíte minout. Vydejte se na ulici Walking Street a nechte se strhnout davem.

Koh Samui není jen o koupání

Součástí Thajska je několik krásných ostrovů. Jedním z nich je i Koh Samui, který nabízí unikáty v podobě architektonických památek, mezi které patří tradiční dřevěné domy anebo chrámy (např. Wat Phra Yai). Za zmínku stojí také dvanáctimetrová socha Buddhy nebo skrytá zahrada Magic Buddha Garden s překrásným výhledem.

Krabi s nezapomenutelnou pláží

Jedna z nejrychleji se rozvíjejících provincií Thajska – Krabi láká zejména na pláž Railay, která nabídne vše jak milovníkům relaxace, tak i poznání – díky unikátní jeskyni. Jakmile budete mít povalování na pláži dost, zamiřte do Thung Teao Forest Natural Park s tříkilometrovou naučnou stezkou. 

Komentáře