Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

To nejlepší z Bangkoku: nenechte si ujít box a největší restauraci na světě!

Přidáno: 12.04.2016 | Autor: Petra Malá

To nejlepší z Bangkoku: nenechte si ujít box a největší restauraci na světě!

Při vyslovení názvu tohoto města si lidé často vybavují nepřehlednou až chaotickou džungli plnou lidí, aut, mrakodrapů… Ale právě v Bangkoku si můžete užít 100% koncentrované Thajsko. Spojíte-li návštěvu tohoto města s relaxací na zdejších nádherných plážích, budete mít o krásné zážitky a vzpomínky postaráno.

Budovy, které neminete, ani kdybyste chtěli

V Bangkoku je několik míst, která by byla škoda minout. Některá z nich vám to vlastně ani nedovolí. Je jím třeba Baiyok Tower – 309 metrů vysoký mrakodrap, který slouží jako hotel, administrativní budova a také vyhlídka. Vychutnat si pohled na město můžete z tohoto bodu už od konce 90. let.

Další budovou, kterou byste rozhodně neměli minout, je Velký nebo také Královský palác, jenž zde byl postaven v roce 1782. Právem je považován za jednu z nejúchvatnějších staveb v jihovýchodní Asii.

A do třetice všeho dobrého nemůžeme nezmínit Mramorový palác, na němž jsou i přes jeho umístění patrné evropské architektonické prvky. To, co se skrývá uvnitř, je ale čistě zdejší – jde o naprosto výjimečnou sbírku bronzových soch Buddhy.

Podívejte se naživo na thajský box!

Vyjděte si někdy na Ratchadamnoem Stadium nebo Lumphini Stadium a užijte si nezapomenutelnou, i když pro někoho možná fyzicky i psychicky náročnou podívanou na thajský box. Uvidíte souhru ramen, loktů, nohou i chodidel a budete mít o čem vyprávět.

Neláká vás box? A co největší restaurace na světě?

Royal Dragon, tak se jmenuje další úžasné místo v Bangkoku, konkrétně ve čtvrti Bang Ná. Restaurace pojme až 5 000 návštěvníků a servírují se zde převážně plody moře. Restaurace slibuje neobyčejné chvíle u pokrmů a kulturní show doprovázenou hudbou a tancem.

Užijte si Bangkok naplno! 

Komentáře