Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Tištění průvodci pro Thajsku

Přidáno: 11.07.2012 | Autor: Redakce

Tištění průvodci pro Thajsku

Prošli jsme pro Vás nabídku cestopisů a knih o Thajsku, které Vám pomohou naplánovat výlet do Thajska. Ačkoli je dobrým zdrojem naše internetová stránka, občas se hodí mít po ruce tištěného průvodce.


Nabídka turistických tištěných průvodců v knižním vydání o Thajsku je velmi široká. Důvodem bude fakt, že Thajsko je jedna z nejnavštěvovanější exotických destinací. I Esotravel nabízí do Thajské obrovské množství zájezdů a reaguje tak na tento trend. Nyní se již ale podíváme na dostupné knižní tituly o Thajsku.


Thajsko, edice Marco Polo
Prvním zástupcem je Thajsko z edice Marco Polo, které lze zakoupit za cenu okolo 200Kč. Jedná se o staršího průvodce z roku 2008, ale i přesto je stále aktuální.

Thajsko , Paul Gray, Lucy Ridout, Vydavatelství: Jota, 2007
Další velmi zajímavou knihou je Thajsko od Paul Gray a Lucy Ridout. Tato kniha je sice starší, ale velmi zajímavá. Nedoporučil bych ji brát s sebou přímo na dovolenou do Thajska z důvodu, že má přes 800 stran. Nicméně pokud chcete doma nastudovat vše důležité, je to ideální volba. Průvodce Thajskem edice Rough Guide je nejucelenější a nejdostupnější průvodce po této fascinující zemi. Zakoupit lze za cenu okolo 800Kč

Thajsko - Ostrovy a pláže, edice Lonely Planet 
Cestovatelský server Lonely Planet je velmi známý a kvalitní. Stejně je tomu tak u knížky Thajsko – ostrovy a pláže z edice tohoto serveru přeložená do češtiny. Kniha je kvalitní, Thajsko je zde rozděleno na 5 částí a Bangkok. Každá část pak obsahuje obecné informace, doporučení a třeba také tipy na ubytování.

To je výběr nejzajímavějších publikací o Thajsku. Na trhu je dostupná spousta kapesních průvodců Thajskem, ale také knih, které Vám umožní Thajsko prozkoumat z tepla svého domova. Věříme, že si vyberete.

Komentáře