Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Počasí v Thajsku online

Přidáno: 20.06.2012 | Autor: Redakce

Počasí v Thajsku online

Zakoupili jste si zájezd do Thajska a chcete vědět, jaké bude počasí? Nebo naopak váháte, zda vyrazit do Thajska v sezóně za více peněz nebo mimosezónu, ale nemůžete se rozhodnout kvůli počasí?

Vyzkoušeli jsme pro Vás online služby na zjišťování počasí v Thajsku. Otestovali jsme několik portálů, kde můžete získat aktuální počasí, ale většina kvalitních portálů byla pouze v angličtině. Naštěstí jsme pro Vás našli skvělou online službu, která Vám řekne mnohem více, než jen jaké je aktuální počasí v Thajsku a to dokonce ve vaší mateřštině.

Nejlepší službou pro sledování počasí v Thajsku je podle nás Wunderground.com. Tato služba je lokalizovaná do češtiny, nebudete tak tedy tápat v meteorologických výrazech. Zde se můžete podívat na přehled lokalit v Thajsku a po rozkliknutí získat aktuální data pro konkrétní letovisko.

Kromě aktuálních dat o počasí V Thajsku můžete sledovat podrobnou předpověď až na 14 dní dopředu. Dále můžete prohlížet aktuální satelitní data o počasí v Thajsku. Naleznete zde také informace o východu a západu slunce a další meteorologické údaje.

Doufáme, že Vám tato služba pomůže při plánování cesty do Thajska.

Komentáře