Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Nejluxusnější hotely Thajska: Kde mají hotel se šesti hvězdičkami?

Přidáno: 15.10.2015 | Autor: Redakce

Nejluxusnější hotely Thajska: Kde mají hotel se šesti hvězdičkami?
Thajsko je rájem baťůžkářů, o tom žádná. Zároveň jde ale také o destinaci, která patří k nejluxusnějším na planetě. Existují tady hotely, jež se mohou pochlubit šesti hvězdičkami, resorty, které stojí na soukromých plážích i lázeňská centra, kde vás pár speciálními chvaty zbaví pásmové nemoci spojené s cestováním. Kam se tedy v Thajsku vydat?Kde vás budou hýčkat?
 
Pět hvězdiček je neodmyslitelně spojeno s luxusem, s hýčkáním, s nadstandardní péčí. Ne vždy ale musí být pět hvězd spojeno s přímořským letoviskem – thajský pětihvězdičkový resort může být klidně ukrytý ve vnitrozemí a lidé ho budou tak jako tak milovat.

Do perly severu na masáž

Příkladem může být lázeňský resort Parviman Chiang Mai, který – jak už název napovídá – leží v perle severu, v městě Chiang Mai, stále populárnější thajské destinaci. A to i přesto, že mořskou hladinu tu spatříte maximálně na fotografiích. 
 
Nicméně kombinace divukrásné přírody a historických památek (ve městě je na tři sta chrámů a pagod) prostě funguje. A můžete si ji vychutnat tím spíš, že se o vás v resortu Panviman dokonale postarají. Vyzkoušet tu můžete aromaterapii, ale i desítky typů masáží, včetně té, která vás zbaví všech příznaků problému zvaného jet lag.

Šest bangkockých hvězdiček

Šest hvězdičkami se může pochlubit jen pár hotelů na planetě. Třeba slavná dubajská plachetnice. A také hotel Mandarin Oriental v Bangkoku. Součástí resortu, který leží v centru města jen kousek od bangkockého hlavního muzea, je několik vyhlášených restaurací, luxusní lázeňské centrum, ale i pokoje, jejichž běžnou součástí je luxusní vířivka.

Na ostrovy i do Pattayi

Jsou trochu jako den a noc. Klidné nádherné souostroví Kao Yao Yai a ohromné letovisko Pattaya. V obou lokalitách ale najdete luxusní hotely. Na Koh Yao Yai reprezentuje tu nejvyšší třídu luxusní resort Shantiya, kde plážové vilky připomínají malé zámky. 
 
V Pattaye patří ke špičce ohromný resort Royal Cliff tvořený čtyřmi velkými pětihvězdičkovými komplexy, jejichž součástí je hned šest ohromných bazénů.
 
Menší a klidnější, než je Pattaya, je letovisko Phuket, o které se turisté začali více zajímat v 80. letech 20. století. Ubytovat se tu můžete v luxusních plážových vilách Centara Grand – a užít si třeba západ slunce nad zátokou Phang Nga.

Komentáře