Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Čtvrť zábavy a lechtivých radovánek - navštivte Patpong v Bangkoku

Přidáno: 18.01.2013 | Autor: Redakce

Čtvrť zábavy a lechtivých radovánek  - navštivte Patpong v Bangkoku

Ať chceme, nebo nechceme, Thajsko je stále považováno za jednu z nejznámějších a nejnavštěvovanějších destinací ze strany sexuálních turistů. A Patpong je symbolem hříchu. Bylo by ale chybou myslet si, že je to zakázaná čtvrť, kam by „slušný“ turista neměl zabloudit.

Podívat se – a pak zase jít!

Naopak. Procházet se po jedné ze tří hlavních ulic, které Patpong tvoří, je obrovský zážitek. Ať už jen z toho prostého důvodu, že tady probíhá jeden z největších nočních trhů – pořídíte na něm vše od jídla, po krásné suvenýry. Co pět metrů předvádí své umění některý z pouličních umělců a mezi nimi pobíhají naháněči a kahánečky, kteří se snaží turisty dostat do některého z klubů. A vše samozřejmě doplňují lehké dívky…

Patpong přitom během dne vypadá jako každá jiná bangkocká čtvrť, po setmění se ale rozsvítí nad hlavami turistů tisíce neonů a skleněných „buněk“, ve kterých tančí spoře oděné dívky. Jsou ale pořád více oblečené, než jejich kolegyně přímo uvnitř go-go barů.

Prostituce a nahota během tanečních vystoupení je tady sice oficiálně zakázána, ale toleruje se. A pokud dívky netančí nahé, tak tančí v důmyslných oblečcích, které toho stejně moc neukrývají.

Raději zůstaňte venku!

Samozřejmě, že můžete vyrazit i přímo dovnitř, do některého z podniků. Počítejte ale s tím, že po vás budou chtít nejspíš vstupné – i když vám naháněč u vchodu říkal, že vstup je gratis, a že tady necháte hříšné peníze za pití.

A pokud neplánujete nic jiného než krátké pokoukání, dejte to hned v úvodu jasně najevo. Jinak se na vás budou dívky lepit jak vosa na bonbón a následně budou chtít za každý vám věnovaný dotek a pohled zaplatit.

Říká se sice, že prostituce v Thajsku je pod bedlivým dohledem státu a proto se k ní nepřidružují žádné další nelegální činnosti, proč ale riskovat, že si z dovolené přivezete suvenýr v podobě nepříjemné choroby…

Komentáře