Kam se vydat?

Minigalerie Thajsko

Galerie - Thajsko a letoviska Fotogalerie - Thajsko noční pohled na letoviska Pláže v Thajsku Delikátní Thajské restaurace Útesy a jiné krásy Thajska Skály a příroda v Thajsku Lidé - Matka a dcera, pořízeno v Thajsku

Další články

Je už bezpečné vyrazit do Thajska? Zjistili jsme nejnovější informace ESO Travel na Novinky.cz
Thajsko po povodních nebojuje s krokodýly, ale s fámami, které odrazují turisty...
Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa ESO Travel na Novinky.cz
Těla svůdných dívek tančí v rytmu hudby, koktejly tečou proudem a o kus dál šumí mořský příboj...
Luxus ve stanu? Zkuste glamping, moderní kempování pro náročné ESO Travel na Novinky.cz
Spát pod stanem má svoje kouzlo. Návrat k přírodě, žádný luxus, jen karimatka a spacák...

Čtvrť Paptong v Bangkoku: symbol hříchu, který nelze přehlédnout

Přidáno: 06.01.2017 | Autor: Petra Malá

Čtvrť Paptong v Bangkoku: symbol hříchu, který nelze přehlédnout

Když se řekne Thajsko, jen málokdo si nevybaví sexuální turistiku. Je pravda, že spoře oděné dívenky a ženy se v metropoli ve čtvrti Paptong pohybují, i tak byste ji ale neměli minout. To, že je považována za symbol hříchu, není důvod!

Vynechat při návštěvě Bangkoku Paptong, to by bylo jako vydat se do Londýna a nevidět Tower Bridge nebo Buckinghamský palác. Ve čtvrti se během odpoledne pravidelně uzavírají ulice, stánkaři vybalí své zboží – nejrůznější místní dobroty, šperky, textil a nepřeberné množství suvenýrů, po nichž turisté prahnou. Vzniká tak jakýsi noční trh, pro někoho bludiště, v němž rozhodně není snadná orientace, ale atmosféra místa je naprosto fascinující.

Později k večeru se začínají otevírat noční podniky. V přízemních prostorách budov jde hlavně o go-go bary, v němž dostanete drink od polonahých nebo téměř nahých slečen, jež budou žadonit o to, abyste jim taky jeden (dva, tři, čtyři) zaplatili.

I kdyby vás toto prostředí přímo nelákalo, vydejte se do něj, projděte se ulicemi. Nemusíte se do ničeho zapojovat. Atmosféra je tu nenapodobitelná a nezaměnitelná.

Neony, vůně… A prostituce

Paptong sice přes den vypadá stejně jako jakákoli jiná čtvrť Bangkoku, po setmění je to ale jiný svět. Rozsvítí se stovky neonů a světel, od každého druhého stánku se line dosud nepoznaná vůně a na každém kroku jsou prosklené buňky, v nichž tančí spoře oděné ženy. Prostituce a nahota je tu sice zakázána, ale během tanečních vystoupení se toleruje. Dívky na sobě proto mnohdy něco mají, ale příliš toho není.

Pozor na ping-pong

 

Jakmile se tu začnete procházet ulicemi a prohlížet si nabídku stánkařů, nejednou vám kdosi do ruky vrazí letáček s pozvánkou na ping-pong show. Věřte, že nejde o žádnou sportovní exhibici, nýbrž o provařenou erotickou show. Obvykle neútulné prostory čas od času nabídnou skutečnou potěchu oka, ale lépe uděláte, když sem ani nevstoupíte – při odchodu vám totiž bude obsluha coby návštěvníkovi účtovat přemrštěné ceny za nápoje a zpětně po vás bude chtít nemalé vstupné. A jen tak se nebude chtít vzdát. 

Komentáře